2016 KAMPSPORTSKOLLO MED RACKARTYGARNA FÖR BARN I SOMMAR

tmt kampsortskollo 2016, tullinge, botkyrka, muay thai, thai boxning

Se hit alla barn &ungdomar mellan 8 till 12år! Under vecka 26 blir det Kampsportskollo i samarbete med Rackartygarna.

Är du kampsportsintresserad och bor i Stockholm eller Södertäljetrakten så är du välkommen till oss på Tullinge Muay Thai för en spännande vecka. Varför inte kombinera något superroligt, med bra träning och sysselsättning under sommaren?! Ett bra alternativ istället för fritis eller om det är svårt för dig som förälder att få ihop veckorna under sommaren. Är du intresserad av kampsport och är mellan 8 och 12 år får nu chansen att vara med på en spännande och otroligt rolig vecka tillsammans med oss. Eftersom det är första gången vi arrangerar detta så erbjuder vi max 20 platser. Först till kvarn Det här får du vara med om: Thaiboxningsträning, cirkelfys, löpning, grunder i styrketräning, löpning, brottning, gymnastik och cirkelfys.Man kan förstås inte träna hela tiden så det blir en hel del annat roligt som vi hittar på; vi kollar på film, har tv-spelsturnering (vi har ett särskilt rum inrett med TV, soffa och andra grejer) och om vädret tillåter så går vi och badar eller hittar på andra aktiviteter. Var händer det? All inomhusträning sker i Tullinge Muay Thai och Vicious CrossFit-lokaler vid Tullinge gymnasium och det är även här vi äter lunch och mellanmål. När? Måndag till fredag, mellan kl 09.00 och 16.00 vecka 26. 09-15:00 fredag. Du ska kunna hålla reda på dina egna saker. Du ska vara mellan 8 och 12 år. Du ska kunna cykla och ha egen cykel.Du kan vara helt nybörjare eller t o m ha tävlat. Är du nybörjare finns det handskar att låna om du inte vill köpa egna säckhandskar. Har du sparrats tidigare så behöver du ha med dig din sparringutrustning. Du behöver minst två uppsättningar med rena träningskläder per dag samt handduk Det roliga sammanfattat: – Thaiboxningspass, cirkelfys , löpning, brottning, Rackartygarna & cykling med rackar-Jimmy– Föreläsningar om vad som är bra mat, föreläsningar om bra självkänsla.– Arbeta i team för att lära sig ”team work”– gratis t-shirt och vattenflaska – Två mellanmål samt lunch. (Vid anmälan – ange gärna ev matallergier/matpreferenser). Barnen kommer att delas in i olika grupper baserat på ålder och träningserfarenhet. VECKOSCHEMA Exempel på veckoshemat kan se ut såhär (aktiviteternas placering kan ändras,)
MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
9:15 – 10:15 Thaiboxning Brottning Cirkelfys Hinderbana Boxning
10:15 – 10:45 FIKA FIKA FIKA FIKA FIKA
10:45 – 11:45 Styrketekning Thaiboxning Gymnastik med Martin Rackartygarna Föreläsning Styrkelyft Teknik
11:45 – 13:30 LUNCH LUNCH LUNCH LUNCH LUNCH
13:30 – 14:30 Boxning Bada & Bakåtvolter med Martin Rackartygarna Thaiboxning Boxning Hinderbana
14:30 – 15:00 FIKA FIKA FIKA FIKA FIKA
15:00 – 15:45 Cyckling med Jimmy Rackartygarna Basket Trial Show Jimmy Rackartygarna Gladiatorerna
ANMÄLAN – En vecka fullspäckad med aktiviteter kostar 2000kr inkl träning, mellanmål och lunch alla dagar. Alla deltagare får också en valfri t-shirt samt en vattenflaska .– Du anmäler ditt barn genom att skicka ett mail till tullingemuaythai@gmail.com med uppgifter om: Ditt barns för- och efternamn samt kompletta personnummer Ditt barns T-shirts storlek Ditt eget för- och efternamn samt kompletta personnummer Adress maila till tullingemuaythai@gmail.comsteg2 Du får en Faktura fr TMT som betalas inom 20 dagar.

       

KONTAKTA OSS:

 
Mail: tullingemuaythai@gmail.com

OM OSS

 
Vi vet att alla inte kommer bli proffs inom thaiboxning, vi vet att ytterst få vill ställa sig i ringen, vår förmåga är att se vad du vill gör oss unika, och 99% av alla som utöver thaiboxning idag tränar på motionsnivå.