OM TMT

Tullinge Muay Thai (TMT) startades av Emil och Johan Bjarnestad januari 2007 i en liten lokal på 40m2 i Tullinge centrum.Vi såg vad som fanns där på marknaden och såg en möjlighet att göra det bättre genom den vision vi delade. Vi ville sudda ut matchostämpeln kring thaiboxning och ersätta den med en ny vision nämligen gemenskap, glädje och hård träning. Gemenskapen och träningsformen spred sig snabbt och efterfrågan ökade kraftigt. Redan i augusti 2007 var vi tvungna att byta upp oss till större lokaler. Allt eftersom åren har gått har TMT fortsatt utvecklas och växt till en av Stockholms största thaiboxningsklubbar. Idag är TMT en etablerad klubb som lägger mycket energi på att alla elever ska få ut maximalt av sin träning. Vi slutar aldrig utvecklas och vi hoppas att du som kommer ska se vilken upplevelse det är att träna hos oss! Kram och varmt välkommen!

SYNSÄTT

Vi vet att alla inte kommer bli proffs inom thaiboxning, vi vet att ytterst få vill ställa sig i ringen, vår förmåga är att se vad du vill åstadkomma, det gör oss unika. Idag tränar 99% av våra medlemmar för motion. Thaiboxning är roligt och vi tycker alla ska få chansen att träna denna fantastiska sport. Vårt synsätt på thaiboxninsträning är att alla måste få prova sig fram och inte vara rädda för att sätta egna mål, det hade varit tråkigt om alla ville samma sak, tillsammans jobbar vi fram dit du vill och med kommunikation kommer vi oändligt långt. Däremot måste du vara medveten om att kampsport i grupp hos oss krävs att du lyssnar och följer de regler och riktlinjer som vi förespråkar. Det absolut viktigaste för oss är att du är nöjd och tycker att träna hos oss är riktigt kul, att du längtar till träningen, gemenskapen, lukten, känslan efter…..

VÅR VISION

”Mer än bara träning”

Vår vision är att ha hela Botkyrka under samma tak, “Glädje, Gemenskap och Hård träning”- För alla
Glädje– Vi vet att rolig träning skapar bäst resultat.
Gemenskap – Vi vet att gemenskapen hos oss gör oss unika
Hård Träning – När vi lär oss utmana oss själva efter vår egna förmåga så skapar

vi resultat mentalt och fysiskt. Vi lär oss att jobba smartare & hårdare. Vår träning bygger karaktär & *tuffhet, något som varar hela livet.

*Tuffhet är för oss ett ord för utveckling, ett ord som positivt skapar målinriktning och beslutsamhet. Vi vill pastå att tuffheten gör oss redo för livet utanför träningen.

.

KONTAKTA OSS:

 
Mail: tullingemuaythai@gmail.com

OM OSS

 
Vi vet att alla inte kommer bli proffs inom thaiboxning, vi vet att ytterst få vill ställa sig i ringen, vår förmåga är att se vad du vill gör oss unika, och 99% av alla som utöver thaiboxning idag tränar på motionsnivå.