';

OM TMT

”Glädje, gemenskap och hård Träning”

Sveriges mest familjära Thaiboxningsklubb finns i Huddinge!

TMT startades av oss två som du ser här på bilden, Johan och Emil Bjarnestad. Vi växte upp i förorten Älvsjö och valde att börja på boxning 2001. Vi valde boxningen för att vi var som många andra var lite utstötta, smala och behövde bygga självförtroende. Vi gick över från boxning till thaiboxning 2003 och tränade och tävlade på Slagskeppet.

Vi utbildade oss till personliga tränare 2004 och fick via en kompis till vår pappa, jobb ute i Tullinge någon gång runt 2005-2006. Väl på gymet så såg vi en liten lokal som stod ledig och tänkte direkt ”här kan vi ju köra thaiboxning” och det var så allt började, 2007. Lokalen var runt 40 m2 och inom 6 månader hade vi mer än 60 personer som hade blivit medlemmar på Tullinge Muay Thai som vi kallade det. Inom 6 månader så bytte vi till en 6 ggr så stor lokal och samma lokal har vi än idag.

Vi visste att gymmen inne i Stockholm hade hög matcho-kultur och de flesta som tränade thaiboxning i Stockholm på den tiden var män, och tyckte dem var jäääävligt tuffa. Vi ville ändra på det här och det var egentligen därför som vi startade TMT ( och kärleken till sporten såklart) Vi ville bli den bästa klubben för medlemmar barn, kvinnor och män. Den bästa klubben med ”Born & Raised” fighters och den största klubben i Sverige. Höga mål!

Idag finns vi i Huddinge i Stockholm söderort och välkomnar både killar och tjejer i alla åldrar som vill dela glädje, gemenskap och hård träning med oss!

Redan 2009 fick vi vår första stora Fighter-stjärna , Jonas Froby. Killen som blev kallad Golden Boy och med ett fint record på 30 matcher och 25 vinster. Efter honom kom många som vi kunna leda in i gemenskap blandat med glädje, blandat med hårt jobb och hög kompetens. Vi tyckte det var så roligt att kunna få fram en fighter som stod sig mot Sveriges Elit så tidigt . Många hade ju skrattat åt oss förut, och även när vi stod på egna ben i början.

Efter Jonas har vi fostrat fighters som Mathias Jonsson, UFC fightern Bea Malecki , Tolga Atanasov, Jonathan Larsson och Anton Sjökvist och många många fler.Alla nämnda med bälten runt midjan. Mathias Jonsson med ett record 2019, på över 50 matcher och 4* Svensk mästare , fortfarande proffs och tävlar för TMT.

Idag, flera år senare, står vi idag som Stockholm största thaiboxningsklubb. Vi har en värdegrund som står för Glädje, Gemenskap och Hård träning, i just den ordningen. Vi vill att du ska ha kul , du ska slussas in i vår gemenskap och familj och du ska fan försöka så gott du kan, när du väl är där. Men oroa dig inte, det är vårt jobb att pusha dig.

Om du bara vill träna för att förlora några extra kilon, är det helt fine. Om du vill komma igång med något nytt och utmanande, finns vi här. Om du vill träna för att bli bäst i världen ,så finns vi här för att hjälpa dig
Om du vill börja med curling däremot , så är vi helt fel ställe.

Och du, Vi vet att det verkar riktigt läskigt. Vi har varit där också förut. Men det blir inte bättre för du väntar.
99 % av alla som tränar hos oss tränar för det är kul och må bra. Vissa är 4 år, vissa är är 60år.

Vi hoppas du vågar utmana dig och komma till oss, vi är dem hårdaste mjukisarna du kan träffa.

Må bäst

Emil och Johan Bjarnestad
Grundare
Tullinge Muay Thai

Mer om vår historia kan du lyssna på här i Kampsportspodden