FRÅGOR OCH SVAR

Gym har blivit ute och rent ut sagt skittråkigt, lets face it, du som tränar vill ha en upplevelse och det där personliga.

Vi vet att vi är speciella och vi har både personalen,servicen och känslan för att visa det. Vi bjuder alltid på första veckan så du får prova på. Anmälan gör du på startsidan.

När du är hos oss fokuserar vi på resultat, du kan ge dig på att du kommer få slita, men det är alltid värt det.

vi är helt enkelt den nya generationens träning…

Om du fyller i en ansökan (namn,mail,telefonnummer)  på vår startsida så kan du därefter provträna en vecka gratis, om du kör drop in utan föranmälan så kan du provträna en gång gratis.

Vi är fortfarande en del medlemmar på passen men vi är jättenoga med att sprita utrustning, och hela lokalen. Vi tar inte in mer än 50 personer per pass.

Du får låna utrustning gratis under er första vecka.

Terminen kostar 2020,

2700kr vuxen, 2500kr student, 2100kr ungdoms/junior gruppen 10-13år och 1400kr barngrupp 4-8år.

Terminerna är lika långa som skolterminerna.

Medlemsavgiften är 300kr per år inkl försäkring till budo och kampsports förbundet. Denna betalas varje kalenderår.

Du behöver shorts,vattenflaska och en t-shirt, handskar får du låna av oss första passet.

I nybörjargrupperna lär vi främst ut tekniker på pads, mits (kuddar) och fokuserar på kondition och teknik, i dem högre grupperna är sparring obligatoriskt. Däremot kommer teknikträning mot varandra vara en stor del av träningen men det sker väldigt kontrollerat och är extrem låg skaderisk.

Vi sänker alltid priset då halva terminen gått. Däremot är det ofta ungefär bara 20-25% mindre än ordinarie terminspris. Vill man vara säker på att få det bästa möjliga priset så erbjuder vi även autogiro för Vuxna fr 499kr/månad bindningstiden är då 12 månader.

När du betalat kommer få ett medlemskort som du drar varje pass, betalar du inte autogiro varje månad kommer medlemskortet neka dig tillträde . Der finns inget krav på nybörjare/tjejgrupp/fortsättningsgrupp/barngrupper att anmäla frånvaro Du behöver ha full teknikutrustning för sparring som du kan köpa för ett schysst pris i vår shop.

Du kan välja helt själv, vi har 50% som börjar träna själva så det finns alltid mycket folk att träna med. Vill du börja med en kompis kan du absolut göra det också.

Föreningen TMT har inga personliga tränare, vi samarbetar och hyr lokalen av Basictraining. De har 5  stycken personliga tränare som kan lägga upp program efter vad du vill uppnå. Priset ligger från 750kr  till 950kr per tim alternativt 10 träningstillfällen för 6500 kr.

kontakta oss direkt på ekonomi@tmttrainingcenter.se

Vi kan också träna ditt företag och skicka friskvårdfaktura

Allt beror på när du hoppar in, är det ca 1 månad kvar av terminen så brukar vi låta dig betala för nästkommande termin +en liten avgift för denna. Om du är fast besluten att enbart köra enbart 1 månad så kan du köpa klippkort alternativt 140 kr per träningstillfälle.

Om du har sparringutrustning så kan du hoppa in och provträna en gång i fortsättning steg1 så tar vi det därifrån.

Första veckan är alltid gratis, du anmäler dig på startsidan.

Vi har en tjejgrupp tisdagar och torsdagar kl 19:00, det är bara komma ner och prova. Anmälan för gratis träning gör du på startsidan.

Absolut våra grupper är från 4-6 år, TMT ninjas kör lördagar 10:00 . 6-8år kör 10:15

vi har ca 30% tjejer som tränar hos oss nu i varierande åldrar, så vi är på väg mot vårt mål att ha 50/50.

Om du blir förkyld eller drabbas av lättare sjukdomstillsfånd kan du vara hemma och vila,du behöver inte anmäla frånvaro.

OM du bryter handleden och är borta över 5veckor så kan vi frya ditt kort vid uppvisande av läkarintyg(då måste du komma förbi klubben)