';
FRÅGOR OCH SVAR

Du har rätt att få träning som får dopaminet att kicka, sömnen att fungera och livet att gå ihop. När du blir en del av TMT,  är det vår skyldighet att du ska

kunna bocka av träningen i ditt redan fullproppade schema. Vi kommer göra allt vi kan för du ska bli starkare, nå dina mål och samtidigt ha roligt på vägen.

Du fyller enkelt i en ansökan på vår startsida, så får du prova en gång gratis. Vill du provträna mer än en träning är priset 200kr per träningstillfälle, du får låna utrustning.

*Thaiboxning (vinterträning januari, vår,sommar,hösttermin) Här väljer du månadsbetalning (här på hemsidan) eller betalning på plats per termin

*BOOTCAMP- 3 ggr per vecka 06.00. Mindre grupper med frukost.

* Thai Cardio- För dig som vill ha fysen av thaiboxningen men inte vill köra sparring.

*Personlig träning thaiboxning och fys- Maila oss på tullingemuaythai@gmail.com

*Gymkort- Vill du inte träna pass utan bara gymma på ett riktigt thaiboxningsgym, spana in Open gymkort.

*Svensexa/Möhippa – Vill du att din kompis ska få spö innan hen gifter sig? maila oss på tullingemuaythai@gmail.com så ordnar vi det.

Vill betala per månad eller per termin? Termin betalar du på plats.

Autogiro: 12 Månaders bindningstid.

Månadsvis 3 ggr i veckan* = Bronskort 679kr/månad

Guldkort 799kr månad* Upp till 9 pass per vecka ink Open gymkort.

Juniorer i vald juniorgrupp 2ggr/vecka 8-14år 499kr/månad.

Open Gymkort (05-22 varje dag). 379kr/månad.

Terminskortspriser:
Juniorer 2700kr
Brons student: 3300kr Brons vuxen 3600kr
Guldpris 4900kr (ej studentpris)

*Det tillkommer en medlemsavgift på 400kr per år på alla medlemskap

Du behöver shorts,vattenflaska och en t-shirt, handskar får du låna av oss första passet.

I nybörjargrupperna lär vi främst ut tekniker på pads, mits (kuddar) och fokuserar på kondition och teknik, i de högre grupperna är sparring obligatoriskt. Däremot kommer teknikträning mot varandra vara en stor del av träningen men det sker väldigt kontrollerat och är extremt låg skaderisk. Vill du verkligen inte köra teknik eller sparring mot någon kan du välja Thai Cardio där vi enbart fokuserar på fysdelen av thaiboxningen.

Vi sänker alltid priset då halva terminen gått. Däremot är det ofta ungefär bara 20 % mindre än ordinarie terminspris. Vill man vara säker på att få det bästa möjliga priset så rekommenderar vi att teckna ett autogiro.

När du betalat kommer få ett medlemskort som du drar varje pass alternativt så bokar du in dig på passet i appen gymcontrol. Du behöver ha full teknikutrustning för sparring som du kan köpa för ett schysst pris i vår shop.

Du kan välja helt själv, vi har 50% som börjar träna själva så det finns alltid mycket folk att träna med. Vill du börja med en kompis kan du absolut göra det också.

Föreningen TMT har inga personliga tränare, vi samarbetar och hyr lokalen av Basictraining. De har 5  stycken personliga tränare som kan lägga upp program efter vad du vill uppnå. Priset ligger från 750kr  till 950kr per tim alternativt 10 träningstillfällen för 6500 kr.

kontakta oss direkt på ekonomi@tmttrainingcenter.se

Vi kan också träna ditt företag och skicka friskvårdfaktura

Allt beror på när du hoppar in, är det ca 1 månad kvar av terminen så brukar vi låta dig betala för nästkommande termin +en liten avgift för denna. Om du är fast besluten att enbart köra 1 månad så kan du köpa klippkort alternativt betala 200 kr per träningstillfälle.

Om du har sparringutrustning så kan du hoppa in och provträna en gång i nybörjare steg 3 så tar vi det därifrån och placerar dig i den grupp vi tycker du platsar i.

Första träningstillfället är alltid gratis, du anmäler dig på startsidan.

Absolut våra grupper är från 4-6 år, TMT ninjas kör lördagar klockan 9.45.

Om du blir förkyld eller drabbas av lättare sjukdomstillstånd kan du vara hemma och vila, du behöver inte anmäla frånvaro. OM du bryter handleden och är borta över 5 veckor så kan vi frysa ditt kort vid uppvisande av läkarintyg, detta mailar du till tullingemuaythai@gmail.com.