';
FRÅGOR OCH SVAR

Du har rätt att få träning som får dopaminet att kicka, sömnen att fungera och livet att gå ihop. När du blir en del av TMT,  är det vår skyldighet att du ska

kunna bocka av träningen i ditt redan fullproppade schema. Vi kommer göra allt vi kan för du ska bli starkare, nå dina mål och samtidigt ha roligt på vägen.

Du fyller enkelt i en ansökan på vår startsida, så får du prova en vecka gratis. Utrustning får du låna på plats.

Vi gör allt vi kan för du ska känna dig trygg och träna säkert. Vi har en stor desinficering-maskin som håller allt 99.99% fritt från virus och bakterier, denna körs i lokalen 4-5 ggr per dag. Vi har mindre klasser och många pass, vi har dubbla lokaler och spritar alltid utrustning innan vi använder dem, allt för din trygghet.

*Thaiboxning (vinterträning januari, vår,sommar,hösttermin) Här väljer du månadsbetalning (här på hemsidan) eller betalning på plats per termin

*BOOTCAMP- 3 ggr per vecka 06.00 Mindre grupper med frukost.

*Personlig träning thaiboxning och fys- Maila oss på tullingemuaythai@gmail.com

*Gymkort- Vill du inte träna pass utan bara gymma på ett riktigt thaiboxningsgym, spana in Open gym kort.

*Svensexa/Möhippa-Vill du att din kompis ska få spö innan hen gifter sig? maila oss på tullingemuaythai@gmail.com så ordnar vi det.

Det första du behöver bestämma är

1.Hur många ggr per vecka du vill träna – (är ditt barn mellan 4-8 år kostar det 1500kr per termin (feb-juni/aug-dec)*

2 Vill betala per månad eller per termin? Termin betalar du på plats.

  1. Månadsvis 3 ggr i veckan* = Bronskort 549kr/månad  6 ggr i veckan*= Silverkort 649kr/månad  7 ggr i veckan+gymkort= Guldkort 749kr månad*

Terminskort priser 2021 (feb-juni)

Juniorer 2200kr

Brons student: 2700kr Brons vuxen 2900kr

Silver student 3200kr Silver vuxen 3400kr

Guldpris 4500kr (ej studentpris)

Juniorer 8-15 år 399kr per månad (endast juniorgrupper)

(*se exakt vad som ingår på priser, dagarna är fasta och du kan inte flexa)

Guldkort har tillgång till gym, Gratis mits-kurser och utvecklingsdag, 20% rabatt på ord pris PT.

*Alla medlemskap tillkommer en medlemsavgift på 300kr per år

Du behöver shorts,vattenflaska och en t-shirt, handskar får du låna av oss första passet.

I nybörjargrupperna lär vi främst ut tekniker på pads, mits (kuddar) och fokuserar på kondition och teknik, i dem högre grupperna är sparring obligatoriskt. Däremot kommer teknikträning mot varandra vara en stor del av träningen men det sker väldigt kontrollerat och är extrem låg skaderisk.

Vi sänker alltid priset då halva terminen gått. Däremot är det ofta ungefär bara 20-25% mindre än ordinarie terminspris. Vill man vara säker på att få det bästa möjliga priset så erbjuder vi även autogiro för Vuxna fr 499kr/månad bindningstiden är då 12 månader.

När du betalat kommer få ett medlemskort som du drar varje pass, betalar du inte autogiro varje månad kommer medlemskortet neka dig tillträde . Der finns inget krav på nybörjare/tjejgrupp/fortsättningsgrupp/barngrupper att anmäla frånvaro Du behöver ha full teknikutrustning för sparring som du kan köpa för ett schysst pris i vår shop.

Du kan välja helt själv, vi har 50% som börjar träna själva så det finns alltid mycket folk att träna med. Vill du börja med en kompis kan du absolut göra det också.

Föreningen TMT har inga personliga tränare, vi samarbetar och hyr lokalen av Basictraining. De har 5  stycken personliga tränare som kan lägga upp program efter vad du vill uppnå. Priset ligger från 750kr  till 950kr per tim alternativt 10 träningstillfällen för 6500 kr.

kontakta oss direkt på ekonomi@tmttrainingcenter.se

Vi kan också träna ditt företag och skicka friskvårdfaktura

Allt beror på när du hoppar in, är det ca 1 månad kvar av terminen så brukar vi låta dig betala för nästkommande termin +en liten avgift för denna. Om du är fast besluten att enbart köra enbart 1 månad så kan du köpa klippkort alternativt 140 kr per träningstillfälle.

Om du har sparringutrustning så kan du hoppa in och provträna en gång i fortsättning steg1 så tar vi det därifrån.

Första veckan är alltid gratis, du anmäler dig på startsidan.

Vi har en tjejgrupp tisdagar och torsdagar kl 19:00, det är bara komma ner och prova. Anmälan för gratis träning gör du på startsidan.

Absolut våra grupper är från 4-6 år, TMT ninjas kör lördagar 10:00 . 6-8år kör 10:15

vi har ca 30% tjejer som tränar hos oss nu i varierande åldrar, så vi är på väg mot vårt mål att ha 50/50.

Om du blir förkyld eller drabbas av lättare sjukdomstillsfånd kan du vara hemma och vila,du behöver inte anmäla frånvaro.

OM du bryter handleden och är borta över 5veckor så kan vi frya ditt kort vid uppvisande av läkarintyg(då måste du komma förbi klubben)