Sommarträning!!!!

Sommarträning!!!!
För alla ! Nybörjare – tävling  Nu börjar det bli dags att signa upp sig för sommarträningen. 
Vi kör igång den 21 juni och ni kan välja att träna 3 eller 4 ggr i veckan. Alla grupper är mixade bland killar och tjejer och nivåerna är blandade. Som vanligt så får man hålla sig till en grupp precis som på ordinarie träningar 🙂.  Nyhet för i år är att vi även har träningar för juniorer hela sommarn ( 8-13 år ) Snabb info om träningen:  Pris: 990kr för 3ggr/vecka 1350kr för 4ggr  Betalning: i receptionen på plats. 
Har du autogiro? 
Då betalar du ingenting för ordinarie träning. Vill du köra 4 ggr i veckan tillkommer en kostnad på 350kr för hela sommaren När? 21 Juni- 16 Aug Dagar: Mån,Ons, Tors Extraträning: Tisdagar 18:30  Tider:  Juniorer: 17-18  Grupp 1: 18-19 Grupp 2: 19-20 Grupp 3: 20-21 Observera att det bara finns en grupp på tisdagar så det är först till kvarn som gäller  Varmt välkomna 
       

KONTAKTA OSS:

 
Mail: tullingemuaythai@gmail.com

OM OSS

 
Vi vet att alla inte kommer bli proffs inom thaiboxning, vi vet att ytterst få vill ställa sig i ringen, vår förmåga är att se vad du vill gör oss unika, och 99% av alla som utöver thaiboxning idag tränar på motionsnivå.