Terminsstart 28 januari 2019

Den 28 januari kör vi igång vårterminen på TMT. Vi vill passa på att tacka alla fantastiska medlemmar för ett riktigt bra och härligt 2018.
Vi vill som vanligt välkomna alla gamla men även nya medlemmar till vår familjära klubb som detta år firar tolv år. En del förändringar kommer göras men vi ser självklart fram emot de nya utmaningarna och ett nytt spännande år med massivs av glädje, gemenskap och hård träning. Prova på en gång är som alltid gratis och på erat provtillfälle får ni även låna all tänkbar utrustning. När vi väl väljer att börja hos oss behöver ni ha ett teknikpaket som består av handskar, benskydd, susp (valfritt för tjejer) samt tandskydd (gäller ej barngrupperna). Detta finns att köpa i vår shop till bra priser.

Här nedan hittar ni information för vad som gäller för vilka grupper som börjar när.
Terminsstart 28 Januari
Nybörjare 1 (mixad grupp tjejer och killar)
Fortsättning 1 & 2 ( observera att du ej kan prova på i någon av fortsättningsgrupperna om du inte tränat minst 1 år samt har god erfarenhet av både sparring och mittshållning, maila gärna oss och dubbelkolla till tullingemuaythai@gmail.com

Terminsstart 29 Januari
Juniorer 8-10
Juniorer 11-13
Tjejgrupp (Från 14år)
Nybörjare 2 Mixad

Terminsstart 2 Februari
Barngrupp 4-6år
Barngrupp 6-8år
Schema hittar ni HÄR, priser hittar ni HÄR.
Ni behöver inte föranmäla er utan kan göra allt detta på plats.

Varmt välkomna till oss på Tullinge Muay Thai.

Vi välkomnar alla nya och gamla medlemmar. Schemat är densamma som för Hösten Se schema här. Vi kommer med med info inom kort Du kan förboka din plats för våren genom att bli medlem vid autogiro (klicka här) eller genom att komma till oss och betala för terminen 2018. Hösten stänger 19 dec Vinterträningen börjar 3 januari
       

KONTAKTA OSS:

 
Mail: tullingemuaythai@gmail.com

OM OSS

 
Vi vet att alla inte kommer bli proffs inom thaiboxning, vi vet att ytterst få vill ställa sig i ringen, vår förmåga är att se vad du vill gör oss unika, och 99% av alla som utöver thaiboxning idag tränar på motionsnivå.