';
side-area-logo

Viktig info att hålla koll på

Terminavslutning

Barngrupperna har sin sista träning lördagen den 17dec. Samtliga vuxen och juniorgrupper kör sista ordinarie träningen för terminen torsdagen den 15:e december och sista sparringen blir lördagen 17:e december.

Alla helgona Dag 5:e Nov

Lördagen 5:e november har vi stängt på TMT. Vi önskar alla medlemmar en härlig halloween 🎃🙏.

Vinterträning

Vinterträningen kommer vara mellan 4:e-20:e januari och ingår för alla autogiromedlemmar. För alla andra medlemmar som vill delta så kostar vinterträningen 595kr.

Nyheter:

Familjekortet:

Istället för att du som förälder ska behöva sitta och vänta på att ditt barn tränar så kommer du denna höst kunna träna samtidigt som ditt/dina barn tränar.

Detta betyder att du kör ett thaiboxnings eller ett härligt styrkepass på 45 minuter och är klar precis i lagom tid som ditt barn är klar med sitt pass. Ett perfekt komplement för att få dig att röra på dig utan ursäkter.

Vi ger dessutom dig som förälder halva priset på detta kort i samband med betalning för ditt/dina barn.

Passen kommer i början enbart finnas på lördagar för alla er som har barn mellan 6-8år klockan 10:45-11:30.

𝗧ä𝘃𝗹𝗶𝗻𝗴𝗮𝗿:

TMT Fightday 13 12:e november:

Vår egna tävling på hemmaplan. Enbart barnträningar denna lördag, sparring/teknikpartner är flyttade så alla kan träna söndag 😃.

𝐒𝐞𝐦𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢𝐮𝐦:

Vi håller just nu att planera ett seminarium för både nybörjare och avancerade till hösten med duktig, mer info och datum kommer inom kort.