';
side-area-logo

Viktig info att hålla koll på

Välkommen till TMT – en klubb där leendet alltid är nära!

Vi vill att du ska känna dig som hemma hos oss och uppleva vår passion för träning och utveckling. Under vår öppet hus- och terminsstart från den 30 januari till den 5 februari har du möjligheten att prova vår thaiboxning och fys, inklusive vårt populära bootcamp, helt gratis så mycket du vill. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet, har vi något för alla. Vi vill att du ska känna dig välkommen och få en riktigt bra upplevelse, så om du inte kan komma under den här veckan, har du alltid möjlighet att prova en gratis session genom att anmäla dig på vår startsida.

Vi strävar alltid efter att göra din träningsupplevelse så bekväm som möjligt, så vi erbjuder alltid lån av utrustning och en färsk kopp kaffe medan du väntar på ditt barn. Och om du har några frågor, så tveka inte att kontakta oss – vi är här för dig.

Den 15:e april arrangerar vi TMT FIGHTDAY med spännande matcher. Vänligen observera att sparringen kommer att ställas in för detta evenemang, men våra populära barnklasser kommer fortfarande att hållas som vanligt.

Vårterminen avslutas lördagen den 17:e juni och vi planerar även att köra TMT FIGHTDAY 16 denna dag vilket innebär att enbart barnträning kommer köras.

Under våren 2023 har vi stängt följande dagar:

April: 7-10:e april påskstängt.

Maj: 1:a, 18:e och 28:e Maj

Juni: 6:e Juni

Klubbmästerskap: Söndagen den 18:e juni kör vi åter igen vårt årliga klubbmästerskap. Vi kommer grilla och sälja burgare, ha sponsorer som bjuder på olika produkter och ha härliga matcher med våra klubbkamrater. Anmälan gör du direkt i receptionen och kostar 200kronor, självklart matchar vi ihop dig med någon i ungefär samma vikt och erfarenhet.

Open gym är öppet som vanligt för egenträning även under de stängda dagarna.

Så vad väntar du på? Börja din resa mot en hälsosammare, starkare version av dig själv med oss på TMT. Kontakta oss på tullingemuaythai@gmail.com för att ställa frågor eller boka en gratis session HÄR.

Vill du veta mer om oss? Lyssna och läs mer i:

MittiFighterpoddenKäftsmällspodden